0

Eksote jatkaa toimitusjohtajahakua huhtikuun 7:nteen saakka

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) päätti jatkaa hakuaikaa toimitusjohtajan tehtävään. Ensimmäisessä haussa 10. maaliskuuta mennessä hakijoita oli 13. Joukossa oli Eksoten arvion mukaan hyviä ja kilpailukykyisiä hakijoita. Samalla se arvelee, että maakunta- ja soteuudistuksen toteutumiseen liittyneen epävarmuuden takia jotkut potentiaaliset hakijat eivät hakeneet tehtävään. Kun uudistus nyt on kaatunut, Eksoten mukaan on perusteltua jatkaa hakuaikaa.

Toimitusjohtajan tehtävää voi hakea 7. huhtikuuta asti. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Nykyinen toimitusjohtaja Pentti Itkonen jää eläkkeelle loppukesästä.

SARI PULLINEN

Aiemmin aiheesta:

https://www.joutsenolehti.fi/2019/03/11/eksoten-toimitusjohtajaksi-13-hakijaa/

 

Viikon kysymys

Luetko kesällä enemmän kuin talvisaikaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä