0

Vedonlyöntiyhtiö Betsson ennusti joutsenolaisten kansanedustajaehdokkaiden jäävän valitsematta

Vedonlyöntiyhtiö Betssonin vaaliasiantuntijatyöryhmän laatiman arvion mukaan kevään eduskuntavaaleissa valituiksi tulevien kansanedustajien joukossa ei ole joutsenolaisia. Esimerkiksi ehdokkaan runsas vaalityö voi nostaa hänet toimiston listalle, ja kertoimet myös elävät ajan kuluessa. Spekulointia vaalien alla riittää.

Niin sanottuja pomminvarmoja ehdokkaita on toimiston mukaan kahdeksan. Heidän kertoimensa on pienin mahdollinen eli 1.01. Jos esimerkiksi Anneli Kiljunen (sd.) tulee valituksi, 10 euron panoksella veikkaaja voittaisi 10,10 euroa. Kertoimet on analysoitu myös potentiaalisimmille haastajille. 

Kaakkois-Suomesta valitaan 17 edustajaa, ja kertoimien perusteella kaikki 17 läpimenijää olisi jo mahdollista luetella.
Heidän joukossaan olisivat Kiljusen lisäksi lappeenrantalaiset Jukka Kopra (kok.) (1.01) ja Ari Torniainen (kesk.) (1.07), ruokolahtelainen Suna Kymäläinen (sd.) (1.05) ja imatralainen Niina Malm (sd.) (1.07).

Viimeisen läpimenijän kerroin on 1.10. Joutsenolaisen Jani Mäkelän (ps.) kerroin on 2.05.

 

SARI PULLINEN

Harrastatko rahapelejä tai vedonlyöntiä?

 • En (56%, 23 ääntä)
 • Kyllä (44%, 18 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 41

Loading ... Loading ...

Juttua muokattu torstaina 21.3. kello 12.55. Lisätty tieto, että kertoimet on analysoitu myös potentiaalisimmille haastajille sekä maininta siitä, kuinka vaalityö voi vaikuttaa. Muutettu otsikon aikamuotoa.

4 kommenttia aiheesta “Vedonlyöntiyhtiö Betsson ennusti joutsenolaisten kansanedustajaehdokkaiden jäävän valitsematta

 • 21.3.2019 at 07:49
  Permalink

  Onko aprillipäivä aikaisessa tänä vuonna? Oikeasti, luuleeko kirjoittaja, että eduskuntavaalit ratkaisee ulkomainen vedonlyöntifirma? Sehän tekee bisnestä!

  Toivottavasti päivitätte ehdokkaiden vedonlyöntikertoimet vielä ennen vaaleja kun sille tielle lähditte.

  Uskottava lehti kuitenkin uutisoisi Suomen mediaan gallup muutoksista.

  Vaikka Joutseno -lehti kuinka yrittää vaikuttaa vaalitulokseen näillä huuhaa ”uutisilla”, aion silti äänestää joutsenolaista!

 • 21.3.2019 at 08:17
  Permalink

  Sen verran, että olen mukana kahdessa eri lotto/europottaaja porukassa ja joskus ostan jonkun 2 euron panoksen Kenoon tms . Ei muita.

 • 21.3.2019 at 12:10
  Permalink

  Kuinka Maltalaisen vedonlyönti- ja verkkokasinofirman nimi mainitaan pienessä paikallislehdessä ja kuinka tuollaisen ulkomaisen rahanpelifirman asettamat kertoimet ovat merkityksellissiä suomalaisissa vaaleissa?

 • 27.3.2019 at 09:46
  Permalink

  No, eipä satunnaista lottoamista nyt voi oikein harrastamiseksi kutsua. Entisenä tupakoitsijana panostan Veikkauksen peleihin silloin tällöin askin verran.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kaipaatko apua digilaitteiden käyttöön?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä