0

Vipinää ja kipinää liikuttaa lapsiperheitä, seuraava tapahtuma Joutsenossa on perheliikuntakarnevaalit

Vipinää ja kipinää -perheliikuntahankkeella kaupunki haluaa lisätä perheiden liikkumista. Aiemminkin liikunnallisuutta on juurrutettu päiväkotien arkeen, mutta nyt kiinnitetään huomiota perheiden yhteisiin liikuntahetkiin päiväkodin ulkopuolella.

Seuraava Joutsenossa järjestettävä tapahtuma on perheliikuntakarnevaalit lauantaina 27. huhtikuuta kello 10-12. Joutsenon päiväkodin tekonurmikentällä kokeillaan eri liikuntalajeja, pelataan ja leikitään. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu varhaiskasvatusikäisten lasten perheille. 

Tarkoitus on järjestää matalan kynnyksen maksutonta toimintaa kuten liikuntatapahtumia. Tarvittavat välineet löytyvät liikuntapaikoilta, ja kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita mukaan.

Perheitä liikutetaan yhteistyössä liikuntatoimen ja perusopetuksen kanssa. Mukaan koetetaan saada myös seuroja, järjestöjä ja erityisesti asukas- ja kyläyhdistyksiä. Myös aktiivisia vapaaehtoisia tarvitaan.

Liikuntatoimi edistää perheiden liikkumista esikouluikäisten uintikorteilla sekä liikuntamailla ja vesipeuhupäivillä.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä