0

Kaupunki ei hae Tapio Oy:ltä korvauksia taimitarhan maista

Kaupunki ei lähde vaatimaan oikeudessa korvauksia taimitarhaa Lampikankaalla pitäneeltä Tapio Oy:lta. Kaupungille on koitunut kustannuksia taimitarhan jäljiltä maaperään jääneistä torjunta-ainejäämistä. Niistä ei aiheudu terveyshaittaa asukkaille, mutta alueella on maankaivurajoite.

Ulkopuolinen asiantuntija totesi, ettei kaupungilla ole selkeitä saatavia Tapiolta, ja oikeudenkäynnin lopputulos olisi epävarma. Tapio on kiistänyt vastuunsa mutta ehdottanut, että se maksaa 10 000 euron korvauksen, jos se samalla vapautetaan kaikista tulevistakin maaperään tai pohjaveteen liittyvistä vastuista. Kaupungin mielestä korvaus ei ole tarkoituksenmukainen.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä