0

Kirjastot siirtyvät pian kesäaikaan — riippukeinulukemista ehtii vielä hakea Pulpin kirjastosta koko kesäksi

Kesälomalla lukutoukka heittäytyy lempiharrastuksensa pariin. Vielä ehtii hakea kesäksi kokonaan sulkeutuvasta Pulpin kirjastosta luettavaa koko kesän ajaksi, sillä eräpäivät menevät elokuulle. Pulpin kirjasto on avoinna vielä torstaina 23. toukokuuta ja maanantaina 27. toukokuuta kello 10—16. Helatorstaina se on suljettu, ja koko 3. kesäkuuta ja 11. elokuuta välisen ajan.

Koulutuspäivä sulkee kaikki Lappeenrannan kirjastot perjantaiksi 24. toukokuuta. Vain omatoimikirjastot muun muassa Joutsenossa ja Korvenkylässä ovat avoinna.

Lauantaina 25. toukokuuta astuvat voimaan kirjastojen kesäaukioloajat. Kaikki kirjastot pidetään suljettuina lauantaisin ja sunnuntaisin koko kesän. Omatoimikirjastoissa pääsee asioimaan silloinkin.

Kirjastot aukeavat jälleen lauantaisinkin 2. syyskuuta alkaen.

Luetko kesällä enemmän kuin talvisaikaan?

 • En (81%, 29 ääntä)
 • Kyllä (19%, 7 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 36

Loading ... Loading ...

 

2 kommenttia aiheesta “Kirjastot siirtyvät pian kesäaikaan — riippukeinulukemista ehtii vielä hakea Pulpin kirjastosta koko kesäksi

 • 23.5.2019 at 13:31
  Permalink

  Jos puhutaan kirjojen lukemisesta, niin luen yhtä vähän eli en yhtään olkoon talvi tai kesä. Ainoat kirjat, joita saatan lukea on Raamattu sekä kielten ylläpitämiseksi kieliopit ym. eli entiset koulukirjat. Sanomalehtiä luen joka aamu ja työssä sen verran koko ajan erilaista materiaalia, että muu lukeminen ei vaan innosta.

 • 28.5.2019 at 08:52
  Permalink

  Kaikki ajankohdat sopivat lukemiseen! Jos kesällä on lomaa, sen parempaa ajanviettotapaa ei olekaan kuin nautiskella rantaelämästä eväiden ja kirjan kanssa ja pulahtaa välillä uimaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä