0

Junaliikenne katkeaa Karjalan radalla myös heinäkuussa

Aiemmista suunnitelmista poiketen rautatieliikenne katkaistaan Karjalan radalla myös 6.—7. heinäkuuta. Liikennekatko kestää 20 tuntia.
Rataliikenne katkaistaan Saimaan kanavan vanhan ratasillan korjaamiseen liittyvien toimenpiteiden vuoksi.
Luumäki—Imatra-ratahankkeesta johtuvat 20 tunnin liikennekatkot on aikataulutettu syys- ja lokakuulle. Niiden aikana tehdään muun muassa Saimaan kanavan rataoikaisuun liittyviä massanvaihtoja sekä Muukon liikennepaikan vaihteen asennusta.
Liikennekatkojen aikana matkustajajunat korvataan bussikuljetuksilla. Esimerkiksi Joutsenosta Helsingin suuntaan 6.7. kello 17.10 lähtevä kuljetus on lauantain ensimmäinen, joka hoituu kumipyörillä. Sunnuntaina 7.7. Helsingistä kello 13.19 lähtevä Intercity-juna Joutsenoon kulkee jo normaalisti.
Kuljetuksista saa lisätietoa VR:n verkkosivuilta.

TIINA MANSIKKA

Viikon kysymys

Ovatko sympatiasi työtaistelijoiden puolella?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä