0

Sorjos-kierroksille satamasta

TV-sarja Sorjoseen perustuvia Bordertown-kuvauspaikkakierroksia on tänä kesänä Lappeenrannassa kahdenlaisia: uusi satamakierros ja ensimmäisen tuotantokauden kierroksiin pohjautuva, päivitetty kaupunkikierros.
Syksyllä 2018 Suomessa nähty Sorjosen toinen kausi kuvattiin Lappeenrannassa syksyllä 2017. Nyt se on kansainvälisessä levityksessä. Kuvauspaikkakierroksilla tutustutaan keskeisiin kuvauspaikkoihin, taustoihin ja Lappeenrantaan.
Satamakierros johdattaa tv-sarjan rikospaikoille Lappeenrannan linnoitukseen ja satamaan. Ne kertovat sekä tv-sarjasta että 370 vuotta täyttävästä kaupungista. Kierroksia vetävät matkailuneuvonnan kierros-oppaat.
Satamakierros lähtee Hiekkalinnan matkailuneuvonnan edestä. Niitä järjestetään suomeksi ja englanniksi perjantaisin kello 16. Suomenkieliset kierrokset ovat 5.7., 12.7., 19.7., 26.7. ja 2.8. ja englanninkieliset 16.8. ja 23.8.
Kaupunkikierroksia järjestetään tilausten perusteella. Molemmat kierrokset kestävät noin tunnin ja ovat maksullisia. Päivitettyjä kaupunkikierroksia järjestetään erikseen sovittuina aikoina vähintään viiden hengen ryhmille.

Viikon kysymys

Onko sinilevä haitannut uimistasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä