0

Myrsky-muistoja kerätään vielä

Joutseno-lehden 40 vuoden takainen uutinen Myrsky-patsaan paljastustilaisuudesta sekä ennen muuta itse myrsky, joka raivosi seitsemän vuotta aiemmin, palautti lukijoidemme mieleen runsaasti muistoja. Vanhoja ehtii vielä kaivella: otamme sekä kirjallisia että kuvallisia muistoja vielä vastaan.

Muistatko 1972 myrskyn ja Myrsky-patsaan julkistamisen -79?

 • Myräkän (41%, 24 ääntä)
 • Molemmat! (34%, 20 ääntä)
 • En (24%, 14 ääntä)
 • Patsaan (2%, 1 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 59

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Myrsky-muistoja kerätään vielä

 • 11.7.2019 at 07:55
  Permalink

  Meidän perheessä on aina kerrottu, että siskoni syntymä toi myrskyn tullessaan.

 • 11.7.2019 at 12:07
  Permalink

  Muistan, miten kotipihasta kaatua rojahti kaksi isoa koivua, kiikkukoivu mukaan lukien. Onneksi ne eivät sentään kaatuneet rakennuksien päälle, ja polttopuitahan niistä sitten tehtiin. Samoin seuraavana päivänä aamusella kun läksi Perä-Aholasta pyöräilemään Imatralle päin, piti polkupyörä nostaa useamman kerran tielle kaatuneitten isojen puitten yli. Iltapäivään mennessä ne oli sitten korjattu pois, mutta kyllä automiehet taisivat jäädä joksikin aikaa mottiin.

 • 15.7.2019 at 13:01
  Permalink

  Olin silloin 15 v. ja asuin Imatralla . Olimme ns. kulmilla illalla ja yhtäkkiä tuli pimeää ja alkoi tuulla kovin. Sitten jossain vaiheessa tuli taas tyyni hyvä sää. Mutta koska oltiin Imatralla niin päästiin siinä joskus yön tunteina taas pyöräilemään kotiin, eikä tainnut mitään kummempia , ainakan suurempia kaatuneita puita olla. Ehkä jotain roskaa ja tuohta vaan. Myrskypatsaan paljastamisen aikoihin asuin Joutsenossa, mutta ei kai sitten niin paljon kiinnostanut , että olisi lähtenyt katsomaan. Varmaankin, koska ei ollut täällä myrskyn aikoihinkaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä