0

Ravikankaan hakkuille lupa

Ravikankaan hakkuut ovat saaneet maisematyöluvan.
Kaupungin lupahakemusta viime kokouksessaan käsitellyt rakennuslupajaosto linjasi, että hakkuut on pyrittävä tekemään alkutalvella, kuitenkin lintujen pesintäajan ja liito-oravan lisääntymisajan ulkopuolella. Aikaa hakkuisiin on kolme vuotta.
Harvennushakkuita tehdään kuudentoista hehtaarin alueella. Uudistus- eli avohakkuun pinta-ala on puolitoista hehtaaria. Samassa yhteydessä korjataan Ravikankaalla viime talvena syntyneet lumituhot ja avataan kaksi uutta väylää frisbeegolfradalle.
Hakkuutähteitä ei jätetä aluetta halkovalle kuntoradalle.
Lupahakemukseen kantaa ottaneen Luonnonsuojeluliiton Etelä-Karjalan yhdistyksen mielestä avohakkuu ei sovi Ravikankaalle. Yhdistys olisi halunnut, että noin puolitoista hehtaaria metsää jätetään suojelualueeksi, jolla talousmetsien käsittelymenetelmästä luovutaan kokonaan.

Viikon kysymys

Osallistutko Kauneimpiin joululauluihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä