0

Seniorikortilla salille myös lauantaisin

Kaupunki laajentaa liikuntatoimen seniorikortin käyttömahdollisuuksia. Aiemmin vain arkisin käytössä olleita kortteja voi nykyään käyttää myös lauantaisin kello 11—15 Joutsenohallin kuntosalilla sekä kaupungin uimahalleissa.
Seniorikortti on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille lappeenrantalaisille omatoimiseen kuntoiluun. Kortti oikeuttaa liikkumaan kaupungin osoittamilla vuoroilla päiväsaikaan Joutsenohallin kuntosalilla sekä Lappeenrannan ja Lauritsalan uimahalleissa ja niiden kuntosaleilla.
Henkilökohtaisen kortin voi lunastaa kuudeksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Puolen vuoden seniorikortti maksaa 60 ja vuoden kortti sata euroa.
Joutsenossa seniorikortteja myydään Joutsenohallin lippukassalla.
Lappeenrannan uimahallista kortin voi ostaa kahviosta, johon uimahallin lipunmyynti siirtyi kesällä.

Viikon kysymys

Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä