0

Kultsu jatkaa kärjessä—Peltirumpu paukutti torstaina pelin tiukaksi

Kultsu sai torstai-iltana keskuskentällä parin ottelun repsahduksen jälkeen puolustuksensa tiiviiksi kouvolalaista FC Peltirumpua vastaan ja voitti ottelun 2-1 (1-0). Voitto merkitsi joutsenolaisten jatkamista Kaakon Kolmosen kärjessä.
Kultsun kenttä pelasi kokoonpanossa Mikko Tielinen, Akoh Samson Abah (tilalle Miko Lötjönen 90+2 min.), Kareem Abubakar (Joonas Virolainen 90+6 min.), Alexander Audu Odeh, Riku Nurkka, Veikka Vauhkonen, Miguel Rodriquez (Anssi Kivistö 78. min.), Tuomas Tervo (Panu Peräkylä 67. min), Ville Vanttaja ja Antti Heinonen (Samu Ikonen 66. min).
Maalivahti Saku Pesonen ylsi muutamaan huippupelastukseen.
Samson Abah osui puolen tunnin kohdalla ja Alex Odeh teki voittomaalin 83. minuutilla Peltirummun tasoituksen jälkeen.

MARKKU PAAKKINEN

 

Viikon kysymys

Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä