0

Onko luonto sinulle voimanlähde?

Elinympäristö vaikuttaa tutkimusten mukaan ihmisten hyvinvointiin ja luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät ihmisten hyvinvointia ja terveyttä.
Luonto myös auttaa palautumaan stressistä ja unohtamaan arjen huolet sekä parantaa mielialaa. Vaikutukset ilmenevät muun muassa verenpaineen alenemisena ja sydämensykkeen tasoittumisena.

Onko luonto sinulle voimanlähde? Vastaa kyselyymme ja kommentoi.

Onko luonto sinulle voimanlähde?

 • Kyllä (89%, 51 ääntä)
 • Ei (11%, 6 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Onko luonto sinulle voimanlähde?

 • 28.8.2019 at 20:30
  Permalink

  Joo, eipä tohon alustukseen ole paljon lisättävää, Suomen luonto on kaunis, kun vaan pitäisimme siitä huolta, pienetkin roskat tuotaisiin pois vaikka ne ei omilta jäljiltä olisikaan.

 • 29.8.2019 at 07:35
  Permalink

  Pidän luonnosta ja etenkin sen monista ihmeellisyyksistä, mutta en sillä tavalla tunne sen kummemmin siitä mitään voimaakaan saavani. Kun en muutenkaan harjoita halaamista, kättely tai olalle taputus riittää, niin en myöskään ole mennyt puita halailemaan. Eniten ehkä mieltä rauhoittaa kun katsoo pitkälle Saimaan tai meren rannalla.

 • 4.9.2019 at 09:56
  Permalink

  Uskon, että luonto vaikuttaa jo ihan tiedostomattomastikin, kun se arjessa maalla asuessa siinä ympärillä koko ajan on. Eri asia on, muistaako luontoa tarpeeksi usein pysähtyä katsomaan ja ihmettelemään sen keskellä asuessa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä