0

Kaupungin 370-vuotisjuhlallisuuksia riittää yli viikoksi

370-vuotias Lappeenrannan kaupunki tarjoaa 29.8.—8.9. maksutonta ohjelmaa. 29.8. kaupungin avoimissa ovissa pääsee tutustumaan kaupungin toimijoihin ja palveluihin ja kansalaistorin Greenreality-festivaaliin.

Myös Kirkkokadun muraalit paljastetaan kello 12. Samana päivänä avautuvat uudelleen Galleria Pihatto ja Maaria Märkälän näyttely.

Balettigaala on kaupunginteatterin suurella näyttämöllä 30. ja 31. elokuuta. Pääesiintyjä on Tšekin kansallisbaletti. Sataman Valot alkaa 31.8. kello 16, ja illan päätteeksi nähdään veneiden valoparaati ja ilotulitus kello 21.

Laulu Kuujärvestä on kaupunginorkesterin ja Rakuunasoittokunnan yhteiskonsertti 5.9. Solistina on baritoni Gabriel Suovanen. 6.–8.9. art@barsin tapahtumareitillä kulkee bussi, jonka kyydissä pääsee kapakasta toiseen ilmaiseksi perjantai- ja lauantai-iltoina.

Pallorockissa Pusupuistossa 6.9. esiintyy paikallisia yhtyeitä. Linnoituksen valoissa 7.9. on muun muassa aamujumppaa, vaskimusiikkikonsertti, kyykkäturnaus ja Metku-kuoron konsertti kesäteatterilla. Radiotalon nurmikentällä kaupunginorkesteri ja Rakuunasoittokunta esiintyvät solistinaan baritoni Waltteri Torikka. Illalla lavalla nähdään tubettaja Tuure Boelius, Osmo’s Cosmos sekä Kotiteollisuus.

Keskiyöllä järjestetään ilotulitus. Sunnuntaina 8. syyskuuta Katariinantorilla pidetään kenttähartaus kello 12.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä