0

Joutsenon Gospelkuoro esiintyy art@bars -tapahtumassa perjantai-iltana useaan otteeseen

Perjantaista sunnuntaihin eli 6.—8. syyskuuta Lappeenrannassa järjestettävässä art@bars -tapahtumassa vietetään perjantai-iltana Kuorojen vuoro -kierrosta kello 17—21.

Yksi esiintyvistä kuoroista on Joutsenon Gospelkuoro. Se esiintyy viidessä eri ravintolassa: kello 18.30 Ravintola Nautiluksessa Ainonkadulla, kello 19 Soul Bar & Pianossa kauppakeskus Isossa-Kristiinassa, kello 19.30 Pub Mareilassa Kauppakadulla,m kello 20 kahvila Kafiinassa satamassa ja kello 20.30 Ison-Kristiinan diskopallon alla.

Samaan aikaan eri puolilla kaupunkia voi kuulla kahdeksaa muuta kuoroa.

art@bars tuo kulttuurin kahviloihin, anniskeluravintoloihin ja yökerhoihin ympäri keskustaa, satamaa ja linnoitusta. Tapahtumareitillä kulkee bussi, jonka kyytiin voi hypätä ilmaiseksi perjantai- ja lauantai-iltana.

 

Lauantain päätapahtuma on kello 14 alkaen radiotalon nurmikentällä.

 

Kaupungin tilaama ja juhlaviikkoon liittyvä Pallorock-tapahtuma perjantai-iltana Pusupuistossa luovuttaa lavan paikallisille musiikintekijöille.

Lauantaina Linnoituksen valot alkaa kello 9.30 alkaen. Tanssiopiston toteuttaa aamujumpan, ja Pusupuiston lavalla kuullaan kello 10 vaskimusiikin konsertti. Metku-kuoro esiintyy kesäteatterilla kello 11. Nuorisokuorolaiset laulavat kello 12.30 Pusupuistossa.

Lauantain päätapahtuma on kello 14 alkaen radiotalon nurmikentällä. Kaupunginorkesteri ja Rakuunasoittokunta esiintyvät solistinaan baritoni Waltteri Torikka. Kello 19 lähtien lavalle nousevat tubettaja Tuure Boelius, Osmo’s Cosmos sekä Kotiteollisuus akustisena.

Ratsuväen paraati kulkee Kristiinankadulla perinnesoittokunnan säestäessä. Hiekkalinna avautuu kello 10 maksuttomana. Myös museot ovat auki kello 10–17, eivätkä peri pääsymaksua. Raatihuone kutsuu vierailemaan kello 10–14.

Ilta huipentuu keskiyöllä järjestettävään ilotulitukseen.

Viikon kysymys

Oletko saanut taksin aina sitä tarvitessasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä