0

Oletko jo kaivanut heijastimet esiin ja ottanut ne käyttöön?

Syysillat pimenevät päivä päivältä, ja jalankulkijoiden näkyvyys liikenteessä heikkenee.

Heijastimet on syytä etsiä kesän jäljiltä taas esiin ja kiinnittää hihoihin heilumaan.

 

Käytätkö heijastinta?

 • Kyllä (81%, 34 ääntä)
 • En (19%, 8 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 42

Loading ... Loading ...

 

 

2 kommenttia aiheesta “Oletko jo kaivanut heijastimet esiin ja ottanut ne käyttöön?

 • 20.9.2019 at 08:11
  Permalink

  Ilman muuta, on ollut jo jonkin aikaa nauhat hihoissa. Pitää vielä käsilaukkuun laittaa heiluva versio.
  Heijastin on todella tärkeä pimeään aikaan ja halpa henkivakuutus, mutta yllättävän paljon on niitä, jotka eivät käytä. Luulisi ainakin sellaisten, jotka myös ajavat autoa , käyttävän, koska luulisi itse huomaavan ajaessaan, miten tärkeää on nähdä ja näkyä. Joten kaikki lenkille tai muualle lähtijät , heijastin heilumaan!

 • 24.9.2019 at 11:20
  Permalink

  Kun lähden iltasella kävelylenkille, varustaudun aina heijastimella tai useammalla. Mutta juuri autoillessa heijastin usein unohtuu, vaikka joutuuhan sitä nousemaan autosta ulos tuon tuosta. Käsilaukussa roikkuu kesät talvet heijastin, mutta takin helman heijastin, joka näkyisi parhaiten, hukkuu usein. Tarttuu kiinni ostoskärryihin ja ties mihin. Saman havainnon tehnyt edellisen kirjoittajan kanssa, että tosi paljon on heijastittomia ihmisiä. Aika moni tuntuu huolehtivan koiransakin näkyvyydestä paremmin kuin omastaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Postitatko

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä