0

Eläkeläisille jaossa liukuesteitä ja heijastinvaljaita

Lappeenrannan vanhusneuvosto järjestää valtakunnallisella vanhustenviikolla, ensi torstaina 10. lokakuuta, päivätanssit senioreille Linnoituksen Kehruuhuoneella.
Elävää musiikkia kello 13—15.30 järjestettävissä tansseissa esittää Lappeenrannan musiikkiopiston Nostalgia-orkesteri Seppo Äikkään johtamana. Orkesterin tauon aikana on yhteislaulua.
Tansseissa otetaan myös varaslähtö seuraavan päivän liukueste- ja heijastinvaljasjakelulle. Perjantaina 11.10. vanhusneuvosto jalkautuu eri puolille kaupunkia jakamaan liukuesteitä ja heijastinvaljaita. Joutsenossa jakelupaikka ja -aika on Joutsenon kirjastossa kello 10—13.
Vanhustenviikon jälkeen eli maanantaista 14.10. alkaen liukuesteitä ja heijastinvaljaita voi käydä noutamassa kaupungintalon Winkki-asiakaspalvelusta. Liukuesteparin ja heijastinvaljaat saa itselleen maksutta näyttämällä omaa henkilökohtaista eläkekorttiaan. Liukuesteitä ja heijastinvaljaita jaetaan niin kauan, kuin niitä riittää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kotoiletko?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä