0

Eläkeläisille jaossa liukuesteitä ja heijastinvaljaita

Lappeenrannan vanhusneuvosto järjestää valtakunnallisella vanhustenviikolla, ensi torstaina 10. lokakuuta, päivätanssit senioreille Linnoituksen Kehruuhuoneella.
Elävää musiikkia kello 13—15.30 järjestettävissä tansseissa esittää Lappeenrannan musiikkiopiston Nostalgia-orkesteri Seppo Äikkään johtamana. Orkesterin tauon aikana on yhteislaulua.
Tansseissa otetaan myös varaslähtö seuraavan päivän liukueste- ja heijastinvaljasjakelulle. Perjantaina 11.10. vanhusneuvosto jalkautuu eri puolille kaupunkia jakamaan liukuesteitä ja heijastinvaljaita. Joutsenossa jakelupaikka ja -aika on Joutsenon kirjastossa kello 10—13.
Vanhustenviikon jälkeen eli maanantaista 14.10. alkaen liukuesteitä ja heijastinvaljaita voi käydä noutamassa kaupungintalon Winkki-asiakaspalvelusta. Liukuesteparin ja heijastinvaljaat saa itselleen maksutta näyttämällä omaa henkilökohtaista eläkekorttiaan. Liukuesteitä ja heijastinvaljaita jaetaan niin kauan, kuin niitä riittää.

Viikon kysymys

Saako koulu- ja päiväkotiverkkoa karsia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä