0

Varastoitu turve kytee alapitäjillä

Palokunta hälytettiin tänään iltaseitsemän aikaan alapitäjille, kun Roiskolantien varressa sijaitsevan tilan omistaja havaitsi turpeen kytevän lämpökeskuksen turvevarastossa.
Joutsenon paloaseman ylipalomiehen Mikko Kuismasen mukaan palomiehet etsivät turvekasasta palopesäkkeitä ja sammuttavat kytöjä yhdessä omistajan kanssa. Turve lienee syttynyt itsestään, Kuismanen arvioi.
Palo ei ole levinnyt rakenteisiin. Turvekasa sijaitsee rakennuksen toisessa päässä olevassa varastotilassa. Toisessa päässä on varastosta väliseinällä erotettu lämpökeskus, joka on voitu pitää toiminnassa sammutustöiden ajan. Palolla ei siten ole ollut vaikutusta myöskään lämmönjakeluun tilan muihin rakennuksiin.

Viikon kysymys

Onko sinilevä haitannut uimistasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä