0

Satu Heikkasesta Kultsun myynti- ja markkinointivastaava

Kaakkois-Suomen Kakkoseen noussut Kultsu FC hankki organisaationsa myynti- ja markkinointivastaavan.
Tehtävässä aloittaa marraskuun alussa joutsenolainen yrittäjä ja Kultsun naisjoukkueen maalivahti Satu Heikkanen. Hän toimii kauneusalan yrittäjänä, ja lisäksi hän valmistuu pian urheiluhierojaksi.
Heikkasen tärkein tavoite seurassa on yhteistyökumppaneiden etsiminen, kumppanuuksien ylläpitäminen ja Kultsun profiilin kasvattaminen. Hän aikoo toimessaan hyödyntää muun muassa Kultsun pelaajistoa esimerkiksi seutukunnan liikunta- ja urheilutapahtumissa.
— Kakkosessa seuran kulut kasvavat, samoin yhteistyökumppaneiden merkitys, mutta samalla seuralla on mahdollisuus tuoda paremmin yhteistyökumppaneitaan esille ja saada niille näkyvyyttä alueellisesti laajassa sarjassa, Heikkanen toteaa.
Joukkueenjohtaja Janne Borgström odottaa, että Heikkanen tuo työllään vahvan panoksen seuratoimintaan. Kultsun tähtäimet ovat jo tulevaisuudessa ja myynnistä ja markkinoinnista vastaavan henkilön löytäminen palvelee Borgströmin mukaan tätä suunnitelmaa.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä