0

Syksy voi tuoda lisääkin työtaisteluita

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi maanantaina. Sitä on ilmoittanut tukevansa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL.

Työmarkkinasyksyn edetessä työtaisteluja saatetaan nähdä lisääkin.

Kuinka suhtaudut työtaistelutoimiin?

Ovatko sympatiasi työtaistelijoiden puolella?

 • Kyllä (79%, 48 ääntä)
 • Eivät (21%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 61

Loading ... Loading ...

 

2 kommenttia aiheesta “Syksy voi tuoda lisääkin työtaisteluita

 • 15.11.2019 at 10:07
  Permalink

  Itsekin työntekijä asemassa olevana pitää kai olla heidän puolellaan. Eihän sitä itsekään tykkäisi, jos yhtäkkiä alettaisiin palkkaa tiputtaa. Tosin on tulospalkkaus itsellä , joten sehän voi vaihdella. Mutta muutenkin tämä Postin touhu on mennyt todella huonoksi, nyt sitten me tavalliset ihmiset saamme kärsiä. Kärsimistä on muutenkin mm. hinnoista, maksat meillä 1,60 kortista/kirjeestä, mutta mistään muualta en ole tuollaisilla hinnoilla korttia lähettänyt.

 • 20.11.2019 at 12:41
  Permalink

  PAU:n lakko on todella oikeutettu. Siinä rinnalla omat postinkulun vaikeudet ovat pientä. Työnantajapuolihan sopan on keittänyt. Ihailen myös solidaarisuutta, jolla muut liitot ovat lähteneet tukemaan postin työntekijöitä. Oma liittoni on tässä suhteessa vähän lapanen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä