0

Paikallislehtien näköislehtiä luettavissa postilakon aikana maksutta

Yli sata paikallislehteä halki Suomen on avannut näköislehtensä luettavaksi veloituksetta, koska postilakko vaikeuttaa Postin perusjakelussa olevien lehtien toimituksia.
Sanomalehtien liiton Pureudu paikallisiin -kampanja muistuttaa oivasta mahdollisuudesta tutustua elämään eri puolilla maata paikallislehtiä lukemalla.
Etelä-Karjalasta kampanjassa ovat mukana Joutseno-lehti, Kaakonkulma, Luumäen Lehti ja Länsi-Saimaan Sanomat, jotka ovat osa Mediatalo Keskisuomalaista, sekä Parikkalan-Rautjärven Sanomat ja Puumala-lehti.
Oletko hyödyntänyt mahdollisuutta lukea esimerkiksi kesämökkipaikkakuntasi tai synnyinkuntasi paikallislehteä? Vastaa kyselyymme ja kerro kommenttikentässä, mitä kaikkia paikallislehtiä seuraat ja miksi.

Oletko pureutunut paikallisiin?

 • En (55%, 12 ääntä)
 • Kyllä (45%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 22

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Paikallislehtien näköislehtiä luettavissa postilakon aikana maksutta

 • 21.11.2019 at 07:08
  Permalink

  Vastasin kyllä, vaikka en kyllä kysymyksestä ymmärtänyt mitään. Ajattelin, että käyttääkö paikallisia palveluja. No , Joutseno lehteä luen, mutta tulee laatikkoon aivan kuten ennenkin, eli ei ole tarvinnut lukea koneelta. Tämä lehti on siis ainut paikallislehti , jota seuraan ja siksi, että siitä näkee Joutsenon juttuja, joitain toki on voinut lukea jo Etelä-Saimaasta, mutta pääosin on ihan uutta itselle. Esim. seurakunnan ilmoitus on helpointa lukea tästä lehdestä.

 • 27.11.2019 at 11:46
  Permalink

  Hieman olen vilkuillut niin sanottuja uusia lehtituttavuuksia lakon aikana, mutta syventymisestä ei voi puhua, kyseessä on enemmänkin pintaraapaisu. Kyllä lehdet, erityisesti paikalllislehdet ovat parhaimmillaan paperilta luettuna. Tasapäisessä uutisvirrassa isot ja pienet asiat menevät niin iloisesti sekaisin, että käytettävyydessä paperi hakkaa internetin 10-6.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä