0

Kaksoisraiteen siltatyöt tuovat muutoksia liikenteeseen

Luumäki-Imatra-ratahanke tuo tilapäisiä muutoksia työmaa-alueiden lähiliikenteeseen.
Huomenna torstaina 28. marraskuuta Rauhan alikulkusilta suljetaan tilapäisesti ajoneuvoliikenteeltä. Katko alkaa kello 16.30. ja kestää yön yli. Alikulun on määrä avautua ajoneuvoille perjantai-aamuna kello 7.30. Liikenne ohjataan kiertoreitille. Jalankulun ja pyöräilyn reitti pysyy avoimena.
Saimaantie puolestaan suljetaan Joutsenon sillan telineen purkamisen ajaksi liikenteeltä tiistaina 3. joulukuuta kello 21—6 -väliseksi ajaksi. Tie suljetaan liikenneaidoilla ja liikenne ohjataan kiertotielle.
Rakennustöiden takia suljettuna ollut Kesolan alikäytävä puolestaan avataan liikenteelle huomenna torstaina. Sillan viimeistelytyöt jatkuvat keväällä, jolloin tie muun muassa päällystetään sillan kohdalta.
Kaksoisraiteen rakentamisen aloittaminen aiheuttaa myös melua lähiympäristöön. Käynnissä oleva pontitustyö jatkuu näillä näkymin aina torstaihin 12. joulukuuta asti. Työtä tehdään Rauhan, Korvenkannan ja Vuoksen seuduilla.
— Valitettavasti melua aiheuttavaa työtä joudutaan junaliikenteen aiheuttamien reunaehtojen vuoksi tekemään myös seuraavina kahtena viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisinä öinä, arviolta kello 00-07. LUIMA-ratahanke pahoittelee asiaa ja teemme kaikkemme aiheutuvien haittojen minimoimiseksi. Urakoitsija pyrkii mahdollisuuksien mukaan kohdentamaan yöaikaan suoritettavan työn harvemmin asutuille alueille, sanoo LUIMA-hankkeen projektipäällikkö Tommi Rosenvall.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä