0

Poliisi pyytää vihjeitä lokakuisista paloista — aiemmat tuhopoltot syyteharkintaan

Poliisi jatkaa torstaina 5. lokakuuta kello 1—6 Joutsenossa sekä Imatran Vuoksenniskalla ja Paajalassa tapahtuneiden jätekatospalojen tutkintaa. Poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi, ja tapahtunutta tutkitaan törkeinä vahingontekoina tai tuhotöinä.
Poliisi on kuullut useita henkilöitä ja saanut vihjeitä. Poliisin käsityksen mukaan tapahtumilla on kuitenkin yhä todistajia ja silminnäkijöitä, jotka eivät ole vielä ottaneet yhteyttä poliisiin.
Poliisi pyytääkin kaikkia tapahtumista tietäviä soittamaan vihjepuhelimeen (p. 0295 414 559), lähettämään sähköpostia (vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi) tai ilmoittamaan henkilökohtaisesti tietonsa Imatran poliisiasemalle arkisin kello 8—12.
Poliisi tiedotti tänään perjantaina saaneensa valmiiksi esitutkinnan kolmesta törkeästä vahingonteosta Imatran Rajapatsaalla 10.—11.8. Kolmen palamaan sytytetyn jätekatoksen lisäksi tulipalot vaurioittivat ajoneuvoja. Poliisi epäilee teoista kolmea henkilöä, joiden osallisuuden tapahtumiin uskotaan vaihtelevan. Tapaus siirtyy syyteharkintaan.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä