0

Laukkuvaras iski auton ikkunan rikki kirkonmenojen aikana

Joutsenolaista naista odotti ikävä yllätys viime viikon sunnuntaina, kun hän jumalanpalveluksen jälkeen palasi Joutsenon kirkosta siunauskappelin parkkipaikalle pysäköimälleen autolle. Henkilöauton etusivuikkuna oli isketty säpäleiksi, ja lasinsiruja oli kaikkialla. Naisen käsilaukku rahapusseineen oli viety.
Nainen kertoo työntäneensä käsilaukun etupenkin alle ennen autosta poistumistaan, sillä hän ei halunnut ottaa laukkua riesoikseen kirkkoon.
Hän kertoo panneensa merkille, että hautausmaan aidan lipeillä norkoili sakkia, joka ei näyttänyt olevan menossa minnekään. Näin jälkikäteen nainen pohtiikin, seurasiko joku sivullinen kirkkoon menijöitä sillä silmällä, kuka nousee autosta ilman laukkua.
Laukku sisältöineen toimitettiin sittemmin tuntemattomaksi jääneen henkilön toimesta torin R-kioskille, josta nainen sai noutaa sen. Lompakossa oli kaikki kortit tallella, mutta pankin neuvosta ne kuoletettiin ja uusittiin.
Laukkuvaras ei tiettävästi hyötynyt rikoksesta mitenkään. Naisen muistikuvan mukaan lompakossa ei ollut käteistä. Hänelle itselleen rötös poiki järkytyksen lisäksi rahanmenoa vakuutuksen omavastuuosuuden verran ja riesaa rikosilmoituksen teon, korttirumban ja autonikkunan korjauttamisen muodossa.

TIINA MANSIKKA

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä