0

Maksaminen muuttuu, kun pankit sulkevat kassapalvelujaan – millä sinä maksat mieluiten?

Mikä on mielestäsi kätevin maksuväline? Joutsenossa on kaksi pankkiautomaattia, mutta vuodenvaihteen tienoilla ei enää yhtäkään pankkikonttoria, josta saisi nostettua käteistä rahaa.

Tarvitaanko käteistä enää mihinkään? Käykö kännykällä makseminen helpoiten, vai vilautatko pankkikorttia?

Millä maksat?

 • Kortilla (58%, 39 ääntä)
 • Käteisellä (40%, 27 ääntä)
 • Muulla (1%, 1 ääntä)
 • Mobile paylla (0%, 0 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 67

Loading ... Loading ...

 

3 kommenttia aiheesta “Maksaminen muuttuu, kun pankit sulkevat kassapalvelujaan – millä sinä maksat mieluiten?

 • 11.12.2019 at 23:18
  Permalink

  Taas kerran meiltä viedään yksi palvelu pois. On se kumma, ettei Joutsenossa saisi olla enään mitään palveluja päättäjien mielestä. Kohta sanotaan, että iäkkäät ihmiset joutavat muuttaa Joutsenosta pois Lappeenrannan senioritaloihin, josta saa palvelua rahapussin kera. Sitä vartenhan ne lukuisat kerrostalot/hoivakodit on rakennettu ja lisää rakennetaan. Silloin 45 vuotta sitten Joutsenossa löytyi vaikka minkälaista putiikkia ja pankkia, ihmiset olivat onnellisimpia. Nyt on vain vihaisia kasvoja, kun ei saa mitään palveluja, on mentävä Lpr:aan, mutta millä? Kaikki ei pääse bussiiin, jos niitä edes kulkisi, mutta nekin ovat vähentyneet. Toivottavasti Lpr:nta ei vie meidän Joutsenon pitäjää itselleen, onhan tämä nimi meille rikkaus, toivotaan, että tämä Joutsenolehti kanssa pysyy meillä omana paikkallislehtenä. Joten ihmiset käyttäkää sitä. Kyllä pankki pitäisi olla Joutsenossa, ei tämä niin pieni paikkakunta ole.

 • 12.12.2019 at 14:09
  Permalink

  Vastasin käteisellä, on käynyt turhan monta kertaa tänäkin vuonna, ettei kortit ja muut härpäkkeet toimikaan. Jätä ostokset tiskille ja lähe etsimään pankkiautomaattia. Joutseno-lehden kohdalla pelkään, että loppu tuleee ja kehotetaan tilaamaan Etelä-Saimaa, joka ei kohdallani tule tapahtumaan.

 • 13.12.2019 at 10:35
  Permalink

  Käteisellä. Kuinka monia kertoja onkaan ollut kun pankkiautomaatit ovat olleet poissa pelistä, aina silloin tällöin ovat hämärämiehet päässeet tilitietoihin verkossa. Mitä enemmän sinne vaan tyrkytetään ihmisiä , niin aina nämä hämärätyypit ovat askelen edellä. Samoin jos pankkikortti katoaa /varastetaan, siitä on monesti suurempi haitta kuin siitä että kadotat vaikkapa 50 euroa. Muutenkin inhottaa, kun aina luullaan että jokaisella on mobiilisovellukset ym. Mutta kun ei ole , nääs kun ei sitten millään kiinnosta. Kyllä tämä maa yrittää nyt olla joka asiassa edelläkävijä , niin ilmasto kuin kaikessa muussakin, mutta miten käy, jos joku päivä ei verkot toimikaan???

Comments are closed.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä