0

Eksoten yt-neuvottelut jatkuvat on tiistaina 14. tammikuuta

Eksoten yhteistoimintaneuvottelut jatkuvat, vaikka lain edellyttämä neuvotteluaika on täyttynyt. Yt-neuvotteluita päätettiin jatkaa viime perjantaina pidetyn kokouksen jälkeen, sillä lopputulokseen ei päästy. Seuraava neuvottelupäivä on ensi viikon tiistaina 14. tammikuuta.

Eksoten tiedotteen mukaan mahdollisista irtisanomisista ilmoitetaan henkilöstölle todennäköisesti helmi- ja maaliskuun aikana.

Viime perjantaina käytiin yt-neuvottelujen neljäs neuvottelupäivä, jonka aikana käsiteltiin muun muassa perhe- ja sosiaalipalveluiden organisaatiouudistusta sekä henkilöstön esittämiä toiveita siitä, että esimies-alaissuhde olisi paremmin mitoitettu.

Neuvotteluissa esiteltiin myös työllistämistä edistävän toimintasuunnitelman tämän hetkistä versiota.

Syksyllä alkaneet yt-neuvottelut koskevat koko organisaatiota ja henkilöstöä. Henkilöstövähennystarpeen on arvioitu olevan noin 105 henkilötyövuotta. Lisäksi haetaan myös muita toiminnallisia säästöjä.

 

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä