0

Alkuvuoden ensi-iltanäytelmät tänään esittelyssä

Lappeenrannan kaupunginteatteri järjestää kevään ensi-iltanäytelmistään – Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä sekä Liian paksu perhoseksi – yleisölle avoimen teosesittelyillan.
Tänään tiistaina 14. tammikuuta kello 18 alkava ja noin tunnin kestävä teosesittelyilta järjestetään kaupunginteatterilla kauppakeskus Ison-Kristiinan kolmannessa kerroksessa. Paikan päällä ovat näytelmien ohjaajat sekä muuta työryhmää. Tilaisuuden juontaa teatterinjohtaja Iiris Rannio.

Kevätkauden avaa lauantaina 25. tammikuuta kello 18.30 ensi-iltansa pienellä näyttämöllä saava lastennäytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä. Lastenkirjailija Timo Parvelan kirjoihin perustuvan näytelmän Maukka-kissasta ja Väykkä-koirasta ohjaa Ilmari Pursiainen.
Liian paksu perhoseksi perustuu Sisko Istanmäen saman nimiseen romaaniin, jossa parikymppinen Kaisu muuttaa kauppa-apulaiseksi Ruutinojalle, tapaa kaupanpitäjän Ernin ja rakastuu. Sirpa Riuttalan ohjaaman, suominostalgian maustaman rakkaustarinan ensi-ilta on lauantaina 1. helmikuuta kello 19 suurella näyttämöllä.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä