0

Pankki aloitti bussikyydit Lappeenrannan-konttoriin

Oma Säästöpankki sulki vuodenvaihteessa konttorinsa Joutsenossa ja aloitti samalla asiakkailleen bussikuljetukset Lappeenrannan-konttoriin.

Ensimmäinen bussikyyti lähti torstaina 9. tammikuuta pankin entisten tilojen edestä Joutsenosta. Mukana oli parikymmentä pankin asiakasta sekä Lappeenrannan Oma Säästöpankin konttorinjohtaja Ulla Oinonen.

Oinonen kertoi asiakkaiden pohtineen, kuinka asiointi hoituu jatkossa, kun omaa konttoria ei Joutsenossa enää ole. Osa kävi nostamassa rahaa Lappeenrannassa, muutamilla oli laskuja maksettavana, ja jotkut tekivät suoramaksusopimuksia tai halusivat tutustua konttorin väkeen.

Kyydit jatkuvat torstaisin. Lähtö on Keskuskadun laidasta entisen pankkitilan luota.

SARI PULLINEN

 

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä