0

Viikon nettikysymys: Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

Lumeton talvi ja plussan puolella pysyttelevät lämpötilat ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia luistelijoille ja muulle jääurheilulle. Kaupungin liikuntapaikkojen kunnossapitäjät eivät ole saaneet jäädytetyksi jäitä pysyvästi, ja kaukalopallopuulaakikin saattaa joutua siirtymään kantakaupunkiin.

Joutseno-lehden yleisönosastolla joutsenolainen Petri Stockmakari kirjoittaa avotekojään puolesta, ja myös joutsenolainen kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) kannattaa tekojäätä kolumnissaan uusimmassa Joutseno-lehden numerossa.

Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

 • Kyllä (68%, 51 ääntä)
 • Ei (32%, 24 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 75

Loading ... Loading ...

 

 

4 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Tarvitaanko Joutsenoon tekojää?

 • 16.1.2020 at 10:28
  Permalink

  En vastusta juuri sitä, että meille Joutsenoon ei saisi tulla, mutta vastustan sitä, että ylipäätään liikuntaan käytetään niin paljon rahaa tai siis urheiluun yleensä. Jos tällainen johonkin taas on tehtävä niin ilman muuta sitten tänne, kyllähän tuota kantakaupungissa on kaikki heille lähellä. Saipalle uutta hallia, tekojäätä sinne ja tänne, tekonurmea sinne ja tänne, palloiluhallia jne. Kulttuuri ja urheilu (liikunta) on pienen osan käytössä , joten maksumiehet voivat tulla jostain muualta kuin yhteiskunnasta. Terveyden/sairaudenhoitoa tarvitsevat sen sijaan jokainen varmasti , olkoon nuori tai vanha.

 • 18.1.2020 at 00:07
  Permalink

  Itse kannatan joutsenolaisena sitä, että uimahalli olisi parempi vaihtoehto kuin tekojääkenttä. Uimahalli palvelisi meitä kaikkia vauvasta vaariin asti, vaikka meillä on pieni kuntouttava uima-allas Kangasvuokossa. Varmasti useampi käyttäisi sitä liikuntamuotona ympärivuoden. Enemmän käyttöä olisi uimahallista ja paikka sopisi hyvin entiselle raviradalle.

 • 19.1.2020 at 23:41
  Permalink

  Terveyden/sairaudenhoidolla ja verotuksella sellainen yhteinen tekijä, että molempiin saa upotettua rahaa juuri niin paljon kuin siihen haluaa laittaa. Toki nimenomaan verotuksella maksetaan mm. terveydenhoidon kuluja.

  Liikuntapaikoilla, kuten tässä tapauksessa tekojäällä, houkutellaan ihmisiä liikunnan pariin sillä liikunnalla on kiistattomasti terveyttä edistäviä vaikutuksia ja näin ollen se vähentää omalla osaltaan teyveydenhoidon kuluja.

  Mutta pilkille tekojäälle ei kannata mennä, vaikka se muuten kannatettavaa ulkoilua onkin!! 😉

  Ja mielellään sitä näkisi liikuntapaikkoihin satsattavan muuallakin kuin kantakaupungin alueella.

 • 20.1.2020 at 21:00
  Permalink

  Kyllä se vaan ikävä kyllä, niin on että ei LPR tänne syrjäkylille mitään tee tai laita nyt on niin suuruudenhullut suunnitelmat, että kaikki varat menee tohon uuteen jäähalliin ja unohtamatta teatteria joka syö verorahoja kun molokin kita.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä