0

Oikaisu: Pellonvuokraus jatkuu nykyiselle vuokralaiselle

Lappeenrannan seurakuntayhtymä jatkaa viljelyskäytössä olevan pellon vuokraamista Yläpappilan naapurista pellon nykyiselle vuokraajalle, ei entisen pellon vuokraamista Yläpappilan nykyisille omistajille, kuten painettu Joutseno-lehti kertoo huomenna torstaina 6. helmikuuta.
Seurakuntayhtymä omistaa Joutsenosta Pappila-tilan, jolla sijaitsevan 1,22 hehtaarin peltoalan yhteinen kirkkoneuvosto päätti viime viikolla vuokrata vuoden 2024 loppuun 232 euron vuosivuokraa vastaan.
Myös Yläpappilan nykyiset omistajat ovat vuokranneet pappilan naapurista entistä peltoa, jonka he olisivat halunneet ostaa seurakuntayhtymältä. Yhteinen kirkkoneuvosto esitti viime kesänä ostotarjouksen hyväksymistä, mutta yhteinen kirkkovaltuusto torjui myynnin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Voiko kaupunki vaikuttaa syntyvyyteen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä