0

Näitkö murtoyrityksen?

Lappeentiellä sijaitsevan varaosaliikkeen ulko-oven lasi rikottiin eilen torstaina 6. helmikuuta iltayhdeksän aikaan.
Liikkeeseen ei kuitenkaan päästy sisälle, eivätkä murtoa yrittäneet saaneet itselleen saalista.
Poliisin mukaan ohikulkija näki, että paikalta poistui Lampikankaan suuntaan punainen henkilöauto, jossa oli neljä miestä ja huomattavan kirkkaanpunainen etupuskuri. Auto päätyi seuraavassa liittymässä ojaan, mutta nelikko pääsi jatkamaan matkaansa.
Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja ottaa tapaukseen liittyviä silminnäkijähavaintoja vastaan sähköpostitse osoitteella rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi tai puhelimitse arkisin numerossa 0295 414 600.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä