Orastanut hiihto- ja luistelukausi suli suojasäihin

Kaupungin kunnossapitämät talviliikuntapaikat ovat käyttökelvottomassa kunnossa viikonvaihteen suojasäiden ja vesi- ja räntäsateiden jäljiltä. Myös Joutsenon kaukalopallopuulaakin pelit jouduttiin maanantaina siirtämään

Luistelukausi ehti Joutsenossa hädin tuskin alkaa, kun se tällä erää jo päättyi.

Tiina Mansikka

Kaupungin kunnossapitämät talviliikuntapaikat ovat käyttökelvottomassa kunnossa viikonvaihteen suojasäiden ja vesi- ja räntäsateiden jäljiltä.

Myös Joutsenon kaukalopallopuulaakin pelit jouduttiin maanantaina siirtämään takaisin Kisapuiston tekojääradalle.

Viime viikolla esimerkiksi Joutsenon urheilukeskuksen luistelukenttä saatiin hyvään kuntoon ja Pulpin, Parjalan, Korvenkylän ja Martikanpellon luistelukentätkin välttävään kuntoon. Urheilukeskuksen ladut sekä ladut, jotka kiertävät Ahvenlammen ja Lampikankaan ja yhdistävät ne toisiinsa, olivat välttävässä kunnossa.

Kommentoi