0

Turku Suomen ehdokas suunnistuksen veteraanien MM-kisojen 2023 järjestäjäksi

Joutsenon Kullervo ei saa järjestettäväkseen suunnistuksen veteraanien MM-kilpailuja 2023 yhdessä Raja-Karjalan Suunnistajien ja SK Vuoksen kanssa.
Suunnistusliiton hallitus päätti eilen, että Suomen ehdokas kilpailujen järjestäjäksi seitsemän hakijan joukosta on Turku ja neljän seuran yhteenliittymä: Turun Suunnistajat, Paimion Rasti, Mynämäen Suunnistajat -52 ja Liedon Parma.
Suomen hakemus jätetään kansainväliselle suunnistusliitolle IOF:lle maaliskuun loppuun mennessä. IOF tekee lopullisen valinnan Suomen ja mahdollisten muiden maiden ehdokkaiden välillä heinäkuussa 2020.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko multasormi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä