0

Viikon nettikysymys: Onko poikkeusolojen määräyksiä vaikea noudattaa?

Joutsenossakin on keskiviikosta 18. maaliskuuta lähtien eletty monenlaisia rajoituksia noudattaen. Valtionjohto turvautui niihin koronavirusepidemian vuoksi.

Koska sekä koulut, kirjastot että liikuntahallit on suljettu, raja menossa kiinni ja monet joutuvat rajoittamaan myös kontakteja muiden ihmisten kanssa, voivat mielikuvitus ja kärsivällisyyskin olla välillä koetuksella.

Onko poikkeusolojen määräyksiä vaikea noudattaa?

 • Ei (85%, 62 ääntä)
 • Kyllä (15%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 73

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Onko poikkeusolojen määräyksiä vaikea noudattaa?

 • 22.3.2020 at 19:25
  Permalink

  Itselle ei ole vaikea noudaa annettuja ohjeita koronaan liittyen. Suututtaa seniori-ikäisten uppiniskaisuus ja ajattelemattomuus tässä asiassa. Koululaiset ovat jääneet kotiopetukseen, aikuiset etätyöhön, mutta osa senioreista käy kaupassa ja kokoontuu yhteen entiseen malliin. Juuri tämän väestönryhmän tottelemattomuuden takia meillä on kohta ulkonaliikkumiskielto. Nyt katse pois sieltä omasta navasta.

 • 22.3.2020 at 23:05
  Permalink

  Ei ole toistaiseksi tuottanut vaikeuksia, nykyään on niin paljon muitakin keinoja hoitaa asioita ja pitää yhteyksiä. Onneksi on perhe seurana. Ja näillä keleillä luonnossa on ilo liikkua!

 • 23.3.2020 at 07:50
  Permalink

  Käyn työssä, en ole ainakaan vielä etänä. Linja-autossa pyrin pitämään välimatkaa kanssaihmisiin, työssä on paikalla vähän väkeä, joten välimatka onnistuu sielläkin. Kaupoissa ym. paikoissa kuljen hanskat käsissä. Aina olen tottunut siihen, että ei yskitä toista päin ja yleensäkin pidetään jotain suun edessä yskiessä, joten kun ottaa toiset huomioon , niin voi aivan hyvin liikkua kun ei kuulu riskiryhmään. Eniten harmitti ulkomaanmatkan peruuntuminen, sillä en muista, milloin olisi lomaa kokonaan viettänyt kotona. Mutta kun ei pääse niin ei ja olisihan sitä itsekin sitten perunut jos tilanne olisi ollut todella tämä , vaikka ei olisi kieltoa muualta tullutkaan .

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä