0

Nyt on aika(a) upottaa sormet multaan

Koronavirustilanteen takia vietämme nyt kotosalla enemmän aikaa kuin kenties koskaan ennen.
Näin keväällä on hyvä hetki kuluttaa aikaa vaihtamalla huonekasveille uusi multa. Maaliskuu on loppuillaan, mutta monet taimikasvatusta vaativat kukat ja vihannekset ehtii vielä kylvää ja nostaa kylvökset ikkunalaudalle.

Vihertääkö peukalosi vai onko se keskellä kämmentä? Oletko innokas ja taidokas puutarhaharrastaja vai kuolevatko kukkasi ruukkuihin ennätysajassa? Vastaa kyselyymme ja kerro kommenttikentässä kokemuksistasi.

Osoitteessa toimitus@joutsenolehti.fi odotetaan myös keväisiä ja kotoisia Lukijan kuva -otoksia.

Oletko multasormi?

 • En (56%, 20 ääntä)
 • Kyllä (44%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 36

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Nyt on aika(a) upottaa sormet multaan

 • 27.3.2020 at 16:16
  Permalink

  Vastasin en, sillä tykkään kyllä kasveista ja minulla on paljon erityisesti huonekasveja, mutta olen tosi laiska hoitamaan niitä. Multaa en vaihda juuri koskaan, koska se on sisätiloissa niin sotkuista puuhaa, ja kastelukin tuppaa unohtumaan. Joistain viherkasveista en tiedä, mitä mokomille pitäisi tehdä. Muratti, joka on minusta tosi kaunis kasvi, kuolee aina. Aina. Enkä edes tiedä, mihin: liikaan vai liian vähään kasteluun.

 • 30.3.2020 at 16:16
  Permalink

  En yhtään. Kukat ja kasvit ovat kyllä kivoja, mutta en jaksa huolehtia niistä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä