0

Keskisuomalainen Oyj käynnistää yhteistoimintaneuvottelut

Keskisuomalainen Oyj käynnistää yt-neuvottelut, jotka koskevat konsernin koko henkilöstön lomautuksia. Neuvottelut koskevat kaikkiaan noin 2 300 henkilöä. Yhteistoimintaneuvottelut voivat johtaa enintään 90 päivän lomautuksiin.
Yt-neuvottelut joudutaan aloittamaan koronavirusepidemian aiheuttamasta liiketoimintaympäristön äkillisestä muutoksesta johtuen. Niillä pyritään varmistamaan Keskisuomalainen-konsernin toimintakyky muuttuneessa toimintaympäristössä.
Neuvottelut alkavat 30. maaliskuuta 2020 ja niiden arvioidaan kestävän viisi päivää.
Paikallislehti Joutseno kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko multasormi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä