0

Mitä sinä tekisit Miljoonasaunalla?

Rauhan Jakosenrannassa Saimaa nuolee Miljoonasaunana tunnetun, tyhjänpanttina viime vuodet olleen rakennuksen perustuksia.
Omistajan, Lappeenrannan kaupungin mukaan saunalle on ainakin teoriassa useampia vaihtoehtoisia tulevaisuudenkuvia. Maaomaisuuden hallinnan mielestä kaukaa katseenkestävä rakennus on tosiasiassa purkukuntoinen, mutta se voitaisiin myös kunnostaa tai siirtää jonnekin toisaalle.
Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö saunasta laskea irti vai kunnostaa se ja, jos näin, millaiseen käyttöön? Vastaa kyselyymme ja perustele vastauksesi kommenttikentässä.

Pitäisikö Miljoonasauna säilyttää?

 • Kyllä (52%, 34 ääntä)
 • Ei (48%, 31 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

Tilaajiemme luettavissa oleva artikkeli Miljoonasaunan lähihistoriasta ja nykytilasta:

 

3 kommenttia aiheesta “Mitä sinä tekisit Miljoonasaunalla?

 • 30.4.2020 at 09:51
  Permalink

  Ei, jos kerran on laho. Ja niinhän siinä tulee käymään, että jos jätetään, niin pystyyn lahoaakin lopullisesti, tai sitten nuoriso käy repimässä, kuten tekee muutakin tuhoa, kun ei tajuta, että joku ne tihutyöt maksaa. Olisiko kaupunki voinut olla suopeampi sitä yksityishenkilöä (en edes muista enää, kuka tämä oli lehtien mukaan) kohtaan, joka tämän omisti ja olisi pitänyt varmaankin huolta, eikä olisi nyt siinä kunnossa missä on??? Eli purku tai sitten, jos tämä yksityishenkilö tai joku maamme kansalainen haluaisi kunnostaa ja tekee sen, niin antaisi kaupunki rakennuksen tällaiselle. Ihan mukavan näköinen saunahan tuo on näin kuvasta katsoen.

 • 2.5.2020 at 16:54
  Permalink

  Purkuun, jos se on kerran pakkolunastettu niin eihän sitä nyt herranen aika voi eteenpäin jopata ja lunastushinta tuskin oli markkinahinta.

 • 3.5.2020 at 10:00
  Permalink

  Komea rakennus, sääli jos happanee paikoillaan. Eikö kaupunki voisi tarjota jollekin yhdistykselle , joka kunnostaisi ja mahdollisesti vuokraisi saunavuoroja? Jos siinä jokin rantaraitti kulkee, niin ei tuossa suurta mutkaa tule, jos kiertää saunan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä