0

Lappeenrannan lukioista valmistuu 27 joutsenolaista ylioppilasta

Lappeenrannan Lyseon lukiosta valmistuu 30.5. kahdeksan joutsenolaista ylioppilasta: Ahonen Aatu Anton, Härkönen Leevi, Kämäräinen Ville Valtteri, Pirhonen Helmi-Sofia, Seppäläinen Tuomas Hannu Juhani, Tapanainen Sara Tuuli Emilia, Viertorinta Mikko Atte Olavi ja Ylönen Jerry Jalmari.
Kimpisen lukiosta puolestaan valmistuu ylioppilaaksi 19 joutsenolaista: Aavela Elias, Halonen Roosa, Heimonen Eetu, Hyvättinen Noora, Kamunen Ida, Kivistö Elina, Kuru Iina, Lakkala Enni, Laurila Oskari, Lehtonen Sohvi, Luomanperä Tuuli, Mäkinen Väinö, Mänttäri Eino, Reponen Hilla, Rissanen Ronja, Saarnio Eetu, Soini Salla, Turunen Taija ja Vikman Anki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä