0

Seitsemän lasta kymmenestä palaa varhaiskasvatukseen

Koronavirustilanteen takia aiemmin asetetut varhaiskasvatuksen osallistumisrajoitukset puretaan valtioneuvoston päätöksen mukaisesti huomisesta alkaen. Lappeenrannassa varhaiskasvatuksen piiriin palaa toukokuun ajaksi noin 70 prosenttia lapsista. Lasten huoltajille teetetyn kyselyn mukaan lomakauden alkaessa osuus laskee noin 65 prosenttiin.
Varhaiskasvatuksessa vältetään tarpeettomia kontakteja, kiinnitetään erityistä huomiota hyvään hygieniaan sekä tehostetaan siivousta. Kukin päiväkoti on tiedottanut lasten huoltajia erikseen yksikkökohtaisista ohjeista.
Osa varhaiskasvatuksen henkilöstön lomautuksista on peruttu. Peruutukset eivät koske varhaiskasvatuksen erityisopettajia, ohjaajia, avustajia, leikkitoiminnan henkilöstöä, varahenkilöstöä, perhepäivähoitajia ja apulaisjohtajia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä