0

Viikon nettikysymys: Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Useat koronavirusepidemian vuoksi asetetut rajoitukset purkautuvat ensi maanantaina, kun toukokuu on vaihtunut kesäkuuksi. Hallituksen linjauksen mukaisesti myös ravintolat saavat avata ovensa asteittain 1. kesäkuuta.

Suomen kesästä nautitaan muun muassa ravintoloitten ja kahviloitten terasseilla. Kun seuraavan kymmenen vuorokauden sääennustekin näyttää Joutsenoon kahdenkymmenen lämpöasteen läheisyydessä pyöriviä kelejä, kesätunnelmaan pääsy on helppoa.

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

  • En (81%, 46 ääntä)
  • Kyllä (19%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

 

Kommentteja aiheesta “Viikon nettikysymys: Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

  • 28.5.2020 at 13:14
    Permalink

    Vastaan kyllä, mutta en missään tapauksessa tarkoita näitä iltapaikkoja kaljoineen. Odotan ainoastaan sitä, että saa ruokatauolla käydä syömässä ns. ulkona, eikä tarvitse hakea jotain valmisruokaa kaupasta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä