Kirjastot avautuvat maanantaina – Pulpin kirjasto paikkaa juhannuksen jälkeen ikkunaremontin vuoksi sulkeutuvaa Joutsenon kirjastoa

Joutsenon, Korvenkylän ja Pulpin kirjastot avautuvat maanantaina 1. kesäkuuta. Myös kirjastoauto alkaa liikennöidä. Iltareitit ajetaan parittoman viikon aikataulun mukaisesti. Pulpin

Arkistokuvassa Jari Lilja palvelee Heta Kosusta Joutsenon kirjaston tiskillä. Kuva Tiina Mansikka

Sari Pullinen

Joutsenon, Korvenkylän ja Pulpin kirjastot avautuvat maanantaina 1. kesäkuuta. Myös kirjastoauto alkaa liikennöidä. Iltareitit ajetaan parittoman viikon aikataulun mukaisesti.

Pulpin kirjasto sulkeutuu virkailijan kesäloman ajaksi, joka on 13.7.-13.8. Kun Joutsenon kirjastossa alkaa kahden viikon ikkunaremontti juhannuksen jälkeen eli 22. kesäkuuta, sekä Korvenkylän että Pulpin kirjastot ovat normaalia useampana päivänä auki.

Joutsenon kirjastossa vaihdetaan kaikki muut ikkunat paitsi kattoikkunat. Remontti päättyy 5. heinäkuuta.

Joutsenon kirjaston omatoimiaika on poikkeuksellisesti maanantaista perjantaihin vain kello 7-10. Tämä siksi, että niiden aikana on AVIn suosituksen mukaan oltava valvontaa.

Kirjastot noudattavat kesäaukioloaikoja. Koronavirustilanteen vuoksi siivousta tehostetaan, ja kalusteita on järjestelty niin, että olisi väljempää. Asioinnin tulisi olla mahdollisimman lyhyt.

Asiakastietokoneiden maksimikäyttöaika on tunti. Tietopalvelukysymyksiä voi lähettää ennen käyntiä sähköpostilla tai puhelimitse.

SARI PULLINEN

Kommentoi