0

Viikon nettikysymys: Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

Kolme keskustalaista kaupunginvaltuutettua, Riitta Munnukka, Antti Arminen ja Jari Karhu, esittävät lukion perustamista uuteen Joutsenon kouluun. He jättivät asiasta valtuustoaloitteen maanantaina.

He esittävät, että lukio painottuisi joko urheiluun ja liikuntaan tai ympäristöön ja ilmastoon ja perustelevat esitystään sillä, että pienet lukiot loistavat Etelä-Karjalan lukiovertailussa.

Miltä ehdotus kuulostaa? 

Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

 • Kyllä (81%, 71 ääntä)
 • En (19%, 17 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 88

Loading ... Loading ...

 

3 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Kannatatko uuden lukion perustamista Joutsenoon?

 • 4.6.2020 at 09:16
  Permalink

  Jos olisi selvää, että oppilaita riittää, niin mikä ettei. Tuleehan ne bussit esim. Lauritsalasta tänne päin, joten voisi riittääkin. Ja juuri, jos olisi jokin erikoisala. Tuo urheilu painotteinen ihan ok, ilmasto nyt ei niinkään liippaisi.

 • 4.6.2020 at 13:28
  Permalink

  Joutsenon lukion henki elää! Varsinaissuomalainen Kosken lukio valittiin vuoden kouluksi. Asukkaita kunnassa 2500. Oppilaita lukiossa monelta paikkakunnalta, koska ilmapiiri hyvä. Hyvä henki luo myönteisen opiskeluilmapiirin. Juuret ja siivet on Joutsenon yhteiskoulun ja lukion 50-vuotishistoriikin nimi. Jälleen olisi Joutsenossa paikka juurten juurtua, siipien sivistyä – Joutsenon pitäjän lukio!

 • 4.6.2020 at 21:40
  Permalink

  On se niin, että kun koulutus lähtee kylästä niin lähtee paljon muutakin. Joutsenossa ja naapurikunnissa on oppilasainesta kyllä, alapitäjiltäkin tulisi päästä riittävän joutuisasti oppilaitokseen ja kunhan uudisrakennus on valmis Joutsenossa on priimat tilat tarjolla. Kyllä lukiolle.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä