Hinkan saunoille vuokravapautus

Yleisösaunaa Hinkanrannassa pyörittävä Piinkova Oy saa kaupungilta vapautuksen touko- ja kesäkuun vuokrista koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen takia. Keskiviikkona kokoontunut kaupunkikehityslautakunta

Piinkova Oy:n yrittäjä, saunaisäntä Juha Turkia ei ole koronan takia päässyt vielä avaamaan yleisösaunoja Hinkanrannassa. Arkistokuva Olli-Pekka Härmä

Tiina Mansikka

Yleisösaunaa Hinkanrannassa pyörittävä Piinkova Oy saa kaupungilta vapautuksen touko- ja kesäkuun vuokrista koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen takia.

Keskiviikkona kokoontunut kaupunkikehityslautakunta myönsi vuokranalennuksen.

Kaupunki on aiemmin linjannut, että vuokrajoustona voidaan siirtää kolmen kuukauden vuokranmaksua. Siirretyille vuokrille annetaan enintään vuosi korotonta maksuaikaa. Erityisen hankalassa taloustilanteessa oleville vuokralaisille voidaan myöntää vapautus kahden kuukauden vuokrasta.

Kommentoi