0

Viikon nettikysymys: Aiotko matkailla kesällä?

Poikkeusolot ovat Suomessa päättyneet hallituksen maanantaina antamalla asetuksella. Maanantaina Suomi myös luopui useimpia Suomen naapurimaita koskevasta rajavalvonnasta.
 
Hallitus suosittelee edelleen välttämään tarpeetonta matkustamista muualle paitsi Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.
 
Myös siis Ruotsi kuuluu vältettäviin maihin. Ruotsin ja Suomen välinen matkailu on tarkoitus avata heti, kun koronatilanne sen sallii.
 
Jokaisella on oikeus lähteä Suomesta, mutta tarpeetonta matkustamista on hallituksen ohjeistuksen mukaan edelleen hyvä välttää.
 
Kuinka nämä suositukset vaikuttavat omiin matkasuunnitelmiisi?
 

Aiotko matkailla kesällä?

 • Kotimaassa (74%, 37 ääntä)
 • En (18%, 9 ääntä)
 • Ulkomailla (8%, 4 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 50

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Aiotko matkailla kesällä?

 • 20.6.2020 at 18:57
  Permalink

  Melkeinpä pakkohan se on sattuneesta syystä täällä matkailla. Yleensä kyllä mieluummin ulkomailla. Onhan meillä hienoja kohteita, mutta kyllähän tämä maa sen verran kallis on, että muualla tulet toimeen vähemmällä rahalla. Mutta Korona takia näillä mennään ja odotetaan aikoja parempia, jos niitä vielä tulisi.

 • 22.6.2020 at 09:41
  Permalink

  Luulenpa, että ulkomaanmatkojen eli laivaan tai lentokoneeseen pakkautumisen aika on vasta sitten, kun uutta koronavirusta vastaan on saatu kehitettyä ja tuotua markkinoille toimiva ja turvallinen rokote tai pandemia todella hiipuu. Eipä kyllä huvita kotimaassakaan vielä vähään aikaan lähteä junalla isolle kirkolle. Omalla autolla tulee kenties lähdettyä johonkin ainakin päiväseltään. Riskiryhmäläisenä välttelen vielä hotellien aamiaisbuffetteja.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Miten varmistat näkymisesi pimeässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä