0

AVIlta puhtaat paperit varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitukselle

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) antaa Lappeenrannalle puhtaat paperit kaupungin järjestämästä varhaiskasvatuksesta.
AVI osoitti toukokuussa kaupungille varhaiskasvatuksen valvontaohjelman mukaisen selvityspyynnön. Eräänlaisessa pistokokeessa pyydettiin tietoja lasten ja henkilöstön määristä 3.–16. helmikuuta Joutsenon päiväkodissa sekä viidessä muussa kaupungin pyörittämässä päiväkodissa.
Tarkasteluajanjaksolla lasten ja henkilöstön välinen suhdeluku vaihteli Joutsenon päiväkodissa 2,20–6,56 lapsessa per työntekijä. AVIn mukaan henkilöstömitoitus oli sekä Joutsenon että muissa tarkastelluissa kaupungin päiväkodeissa varhaiskasvatuslain mukainen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä