Kotiteollisuuden keikka Joutsenossa oli päänavaus maakunnan suurimittaisempiin live-keikkoihin

Kotiteollisuuden keikka keräsi noin 350 lipun ostanutta katsojaa urheilukentälle lauantaina. Satu Heikkanen tapahtuman järjestäneestä Quanxi Oy:stä on tyytyväinen yleisömäärään. – Tapahtuma

Kotiteollisuus veti noin 350 lipun ostanutta katsojaa Urheilukeskukseen lauantaina. Järjestäjien on määrä jatkaa tapahtumatuotantoa Joutsenossa. Kuva Olli-Pekka Härmä

Olli-Pekka Härmä

Kotiteollisuuden keikka keräsi noin 350 lipun ostanutta katsojaa urheilukentälle lauantaina. Satu Heikkanen tapahtuman järjestäneestä Quanxi Oy:stä on tyytyväinen yleisömäärään.

– Tapahtuma rykäistiin pystyyn parissa viikossa ja olemme äärettömän tyytyväisiä yleisömäärään.

Keikka oli laajuudessaan ensimmäinen Etelä-Karjalassa koronarajoitusten liennyttyä, ja patoutunut livetarve näkyi myös paikalla.

Tunnelma oli hyväntuulinen ja kaikenlaiset lieveilmiöt loistivat poissaolollaan.

Edes ailahteleva sää ei vaikuttanut tunnelmaan. Ulkona suunniteltavaksi pidetty keikka siirrettiin pikavauhdilla Kultsun harjoitushalliin, joka keräsi kiitosta puitteiltaan ja akustiikaltaan myös bändiltä.

Tapahtuman tuotosta liikenee osa joukkueelle, mutta Heikkanen pitää tapahtumaa vielä tärkeämpänä koeponnistuksena järjestäjien tuleville suunnitelmille.

– Moni paikallinen yrittäjä löysi yhteisen sävelen, ja yleisöstä päätellen ihmiset innostuivat, kun Joutsenossa järjestetään tapahtumia, joten tämä antaa uskoa jatkoon.

Quanxi Oy on Heikkasen ja Kultsu FC:n johtokunnan puheenjohtaja Janne Borgströmin tapahtumatuotantoon perustettu yritys jonka on määrä järjestää tapahtumia ensisijaisesti Joutsenon alueella.

Aiemmin aiheesta:

https://www.joutsenolehti.fi/2020/07/10/urheilukeskuksesta-kuoriutuu-lauantaina-keikkapaikka-kotiteollisuus-astuu-lauteille-kello-19/

https://www.joutsenolehti.fi/2020/07/10/kotiteollisuuden-nokkamiehelle-yleiso-on-keikalla-vahintaan-yhta-tarkea-kuin-esiintyja/

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka