0

Ravustuskausi käynnistyy, mutta mitä se merkitsee sinulle

Ravustuskausi käynnistyy ensi tiistaina 21. heinäkuuta. Mutta mitä se merkitsee sinulle? Ravustatko itse, herkutteletko ravuilla vai oletko puuttumatta saksiniekkoihin millään muotoa? Vastaa kyselyymme ja kerro kommenttikentässä suhteestasi rapuihin ja ravustukseen. Huomaathan, että voit valita useamman vastausvaihtoehdon.

Millainen suhde sinulla on rapuihin?

  • En koske niihin lainkaan (52%, 33 ääntä)
  • Syön (31%, 20 ääntä)
  • Pyydystän (9%, 6 ääntä)
  • Keitän (8%, 5 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 55

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Ravustuskausi käynnistyy, mutta mitä se merkitsee sinulle

  • 22.7.2020 at 07:15
    Permalink

    Yhtään rapua en ole nähnyt livenä, syönyt muutaman kerran vain katkarapuja eli siinä on suhteeni rapuun. Mitä nyt joskus uidessa käynyt kauhu mielessä, jos saksiniekka tarttuu jalkaan kiinni. Eihän siinä taida olla juuri paljonkaan syömistä, mausta en tosiaan tiedä ja eikös se ole sen verran kallista, että menee ”herrojen herkun puolelle”.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko valmis noudattamaan kasvomaskien käyttösuositusta, jos sellainen annetaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä