0

Viikon nettikysymys: Arvostatko kotimaista ruuantuotantoa?

Huoltovarmuus, omavaraisuus ja ruokaturva nousivat keskusteluun keväällä koronapandemian vuoksi. Veli Pohjonen kysyy tämän viikon Joutseno-lehden mielipidekirjoituksessaan, notkahtaako ruokaturvamme.

Joutsenossa lypsykarjatilaa pitävästä Kari Pettisestä tuntuu, että keskustelu maataloudesta on ollut viime aikoina entistä myönteisempää.

Mikä on sinun kantasi kotimaiseen ruoantuotantoon?

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

  • Kyllä (96%, 68 ääntä)
  • En (4%, 3 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 71

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon nettikysymys: Arvostatko kotimaista ruuantuotantoa?

  • 5.8.2020 at 12:18
    Permalink

    Kyllähän maan pitää olla omavarainen, kun ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu. Mutta voin syödä myös muuta eurooppalaista tuotantoa. Mutta se, että ei aina sitten vain tukien perässä myöskään olla. Sama kuin yleensä tässä koronan aikana, niin ihmetteli, eikö yrittäjillä/yhtiöillä ole muka yhtään puskuria tulla toimeen, vai pitääkö vaan saada voittoa joka kohdassa? Ja heti tukea hakemassa.

    • 9.8.2020 at 20:29
      Permalink

      Pyrin ostamaan niin paljon kotimaista kuin mahdollista. Mielestäni jokaisen suomalaisen tulisi suosia oman maansa ruokatuotantoa.

  • 5.8.2020 at 20:49
    Permalink

    Ostan vain suomalaisia ja Suomessa tuotettuja tuotteita. Mieluiten vaikka suoraan tuottajalta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaivoslakia tiukentaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä