0

Viikon nettikysely: Oletko valmis noudattamaan kasvomaskien käyttösuositusta, jos sellainen annetaan?

Koronavirus määrittelee edelleen arkeamme. Turvavälit ovat yleisötilaisuuksissa ja muissa ruuhkaisissa paikoissa tarpeen, ja torstaiksi viranomaiset lupailevat suositusta kasvomaskien käytöstä.

Lukijamme lähestyi toimitusta ja ihmetteli, kuinka kuitenkin Joutseno-päivillä yleisö istui tiiviisti vieri vieressä, eikä turvaväleistä ollut tietoakaan.

Kuinka itse suhtaudut kasvomaskeihin?

Oletko valmis noudattamaan kasvomaskien käyttösuositusta, jos sellainen annetaan?

  • Kyllä (50%, 28 ääntä)
  • En (50%, 28 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 56

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon nettikysely: Oletko valmis noudattamaan kasvomaskien käyttösuositusta, jos sellainen annetaan?

  • 12.8.2020 at 13:26
    Permalink

    Olen sanonut pitäväni vain pakon edessä eli siis tulee määräys esim. työssä tai julkisessa liikenteessä. Niistähän on oltu kahta mieltä, onko hyväksi vai ei. On ajateltu, että sitten eivät ihmiset pidä turvavälejä, vaan luottavat liikaa maskeihin. Omasta mielestäni ne pitävät ketkä haluavat, mutta kaikki saisivat pestä käsiään tiuhaan ja kunnolla, sekä pitää turvavälit eikä todellakaan yskiä kuin hihaan tms eikä yhtään sairaana tai matkoilta tultua liikkua missään. Eikä matkoille nyt kannattaisi lähteä ollenkaan. On siinä sellanen hirmu tuo Korona.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaivoslakia tiukentaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä