0

Seikkailupuisto Atreenalille ei vuokrahuojennusta

Seikkailupuisto Atreenali Rauhassa ei saa kaupungin vuokranmaksun vapautusta. Puiston toiminta keskeytettiin keväällä koronaviruspandemian vuoksi. Myös kevät- ja kesäsesongin myynti sakkasi samasta syystä.
Eco-Adventure Finland Oy on hakenut liikehuoneiston vuokranmaksun vapautusta maalis–huhtikuulta. Kielteinen päätös tuli heinäkuussa, koska puiston vuokran ei katsota olevan toimitila- vaan maanvuokraa. Yhtiö teki oikaisuvaatimuksen, jota kaupunkikehityslautakunta käsitteli keskiviikkona.
Liiketoiminnan katsottiin edelleen olevan toimintaa, jota ei voi rinnastaa liikehuoneiston vuokraamiseen. Vuokranantaja ei myöskään omista alueella sijaitsevia rakennelmia eikä vuokraa alueelta toimitiloja. Siksi kaupunki katsoi, että kyseessä on maanvuokrasopimus, johon ei voi soveltaa kaupunginhallituksen linjaamia alennusperiaatteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaivoslakia tiukentaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä