0

Korona köyhdyttää jälleen tapahtumakirjoa, harmittaako?

Joutsenon perinteisiä syysmarkkinoita ei järjestetä tänä syksynä. Syynä on turvallisuus: järjestäjä ei halua ottaa sitä riskiä, että koronavirus leviäisi markkinoilla.
Korona on pannut uusiksi myös Sataman Tornia pyörittävän yrityksen suunnitelmat. Joutsenon venesatamassa toimiva ravintola on tällä kaudella auki viimeistä päivää sunnuntaina. Sen jälkeen se toimii tilausravintolana. Ilman koronatilanteen pahenemista kausi olisi yrittäjä Timo Mankin mukaan jatkunut pikkujoulukauteen asti lauantaitanssein ja bingo-, tietovisa- ja karaokeilloin.
Vastaa viikkokyselyymme ja kerro kommenttikentässä esimerkiksi, mitä koronan takia peruuntuneita ja peruuntuvia tapahtumia jäät erityisesti kaipaamaan.

Harmittaako tapahtumakirjon köyhtyminen?

  • Ei (61%, 30 ääntä)
  • Kyllä (39%, 19 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 49

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Korona köyhdyttää jälleen tapahtumakirjoa, harmittaako?

  • 10.9.2020 at 07:18
    Permalink

    Kotkan meripäivät ja Hamina-Tattoo jäivät pois, mutta ei niin paljon harmittanut kuin se, että monikymmenvuotinen matkailu ulkomaille pysähtyi tänä vuonna. Mutta kuten kuuluvat urheilijat nyt sanovan, niin ”terveys edellä tässä mennään.” Muuten voin sanoa olevani todella täysi koko sanaa korona, käsiä silti jaksan pestä, pitää turvavälejä, mutta muuten aivan täysi koko sanaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä